Естебан фінішує сьомим і заробляє два очки на спринтерських перегонах на мокрій та сухій трасі в Австрії

Спринтерські перегони

Естебан, 9 місце, 1:05.366 сек

П'єр, 12 місце, 1:06.360 сек

Спринтерські перегони (24 кола)

Естебан стартував з 8-го місця на Intermediates, фінішував 7-м

П'єр стартував з 12-го місця на Intermediates, фінішував 15-м

Естебан Окон
"Сьогодні ми їздили з Ділано в думках. Те, що сталося сьогодні вранці в Спа-Франкоршамі - справжня трагедія, і ми щиро співчуваємо його близьким і всім тим, хто його знав. З мого боку, в сьогоднішніх перегонах було приємно боротися з Шарлем [Леклерком], Ландо [Норрісом] і Джорджем [Расселом] до самого кінця. Команда добре впоралася з умовами, і ми раді заробити пару очок в суботу. Тепер наша увага зосереджена на завтрашньому Гран Прі, коли нам потрібно буде надолужити відставання, але я впевнений, що ми зможемо добре провести перегони".
П'єр Гаслі
"По-перше, мої думки з родиною та друзями Ділано ван 'т Хоффа після трагічного інциденту, що стався сьогодні в Спа Франкоршамі. Це дуже сумна новина, яку важко прийняти всім, хто пов'язаний з автоспортивною спільнотою, і ми завжди будемо пам'ятати про Ділано в наших серцях. Що стосується сьогоднішнього спринту, то він був складним для мене, особливо після того, як колесо зійшло з траси, що відкинуло нас на пару позицій назад. Я зосереджений на завтрашніх перегонах, де ми стартуємо з дев'ятого місця і маємо набагато більше шансів набрати очки".
Отмар Сафнауер, керівник команди:
"Сьогодні ми брали участь у перегонах з Ділано ван 'т Хоффом в думках після жахливого інциденту на регіональному чемпіонаті Європи Формули-1 від Alpine у Спа-Франкоршамі. Наші думки з його родиною, близькими та друзями, а також з усією командою MP Motorsport у цей надзвичайно важкий час. Сьогодні в Шпільберзі для нас були непрості спринтерські перегони, в яких Естебан заробив два очки, посівши сьоме місце. Він проробив чудову роботу, наполегливо змагаючись і розумно захищаючись протягом усього заїзду. П'єр пережив пробуксовку колеса за межами траси, що відкинуло його назад в середину групи і позбавило шансів на потрапляння у вісімку найкращих. Завтрашній Гран Прі - це час, коли можна буде поборотися за великі очки, і я впевнений, що ми зможемо приїхати з обома нашими машинами в першій десятці, щоб забезпечити собі гарні очки з Австрії".